Fotografie - Freative Fotografie
15395
page-template-default,page,page-id-15395,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Fotografie

De uitdaging van mijn bedrijf is tegelijk wat mij het meest plezier in mijn werk geeft: het op maat verzorgen van fotografiewensen. Of het nu je bedrijf of je familie betreft, ik wil het beeld maken dat jij het liefst wilt hebben. Daarom raad ik je ook aan eerst na te denken over de foto’s die je wilt. Wat is het doel? Komen ze in een boek, op een canvas of op je website. Elke informatiedrager neemt eigen fotografie-eisen en voorwaarden met zich mee. Daarom wil ik graag weten waarom je wilt dat ik foto’s kom nemen of waarom je in de studio foto’s genomen wilt hebben. Denk na over de sfeer en de kleuren van de huiskamer waarin het beeld komt te hangen, de sfeer van je website of hoe je wilt overkomen bij je aanstaande werkgever. Hoe meer zorg je daaraan besteedt hoe groter het succes zal zijn.