Freative Fotografie – zakelijk
15397
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15397,page-child,parent-pageid-15395,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Zakelijk

Zakelijke shoots

Uw bedrijf, product of dienst kan op veel verschillende manieren in beeld worden gebracht. Tijdens onze gesprekken zal ik met doorvragen op wat precies uw wensen zijn. Hoe specifieker u toelicht welke dienst of product op welke manier in beeld moet komen, hoe beter de doelen worden gehaald.

Een aantal dingen is belangrijk. Welke beelden geeft de passie voor uw product of het proces het meest treffend weer? Hoe kunt u de verschillende aspecten van uw bedrijf en product het best laten zien? Als u zelf een product zoekt op internet, welk beeld zorgt er dan voor dat u ‘blijft hangen’? Geldt dat ook voor uw contacten? Wat is het doel van de beelden? Op welke informatiedrager zullen ze worden gezien? (Materieel of virtueel). Houdt u rekening met stijl en kleur van de omgeving waarin de beelden zullen worden getoond?