Profielfoto - Freative Fotografie profielfoto website bedrijf studiofoto
15660
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15660,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Profielfoto

Categorie
Zakelijk
Over dit project

Je verwelkomd voelen op een website heeft alles te maken met de sfeer van ontvankelijkheid op die website. Verwelkom jij de bezoekers van je website met een hartelijke glimlach? Dan heb je de aandacht voor je bedrijf al getrokken. De vriendelijkheid in een glimlach zit niet alleen in de glimlach zelf, het heeft te maken met de hele uitstraling van de persoon die jou verwelkomt.

U kunt ervoor kiezen om voorafgaand aan de studioshoot een kleur- en stijlanalyse te laten doen door Nanda Otten van Kleur Uniek. Zij Is graag bereid om advies te geven waarmee u niet alleen uw profielfoto die uitstraling geeft die u zou willen, maar waar u uw hele verdere leven profijt van heeft. Dit kan al met behulp van een whatsapp advies waarbij u foto’s maakt van de door u gekozen outfit. Met haar advies kunnen wij aan het werk in de studio om een mooie serie foto’s te maken die u op al uw media uitingen kunt gebruiken.