Bruiloft - Freative Fotografie
166
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-166,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Bruiloft

Datum
Categorie
Familie
Over dit project

De bruiloft is bij uitstek een schitterend feest om vast te leggen. Er gebeurt zo ontzettend veel dat je later de details zou vergeten als je geen foto’s van had laten nemen. Het is telkens opnieuw een feest om ze in je mooie album terug te zien en de dag weer te beleven. De vrolijkheid als je letterlijk in het bootjes stapt of je boeket de lucht in gooit en de plechtigheid en eerbied op het stadhuis en in de kerk, het is allemaal weer te beleven.

Meestal heb ik met een gesprek ook een pre-shoot met het bruidspaar. De foto’s van de pre-shoot kun je gebruiken voor save-the-date minders of de uitnodigingskaart. In het gesprek gaat het over wat jullie precies willen dat ik zal vastleggen tijdens de bruiloft en hoe je de foto’s terug zult willen zien.